top

PROFESSIONELT WEBDESIGN OG WEBSITES SAMT CMS TIL HJEMMESIDER OG WEBSHOPS

Vi har kun få sekunder, og meget lidt plads til, at gøre brugeren interesseret i vores budskaber. 

Professionelt webdesign

Professionelt responsivt webdesign til både almindelige samt mobile brugere. Design implementeres i CMS system, efter aftale med dig. Det grundlæggende CMS tema og webdesign tilpasses, af en professionel designer, ud fra dine idéer og ønsker samt eksisterende designstruktur. 

Design og funktionalitet udarbejdes, så der skabes validerede HTML5 & CSS resultater. Ud over det æstetiske designes der med vægt på hastighed, brugervenlig navigation, velfungerende menuer, responsivt design etc.  


 

 

Web CMS-systemer LEVERET AF Media2

Dynamisk og ubegrænset indhold i fleksibelt CMS. Om det er Media2 CMS System, WordPress eller andet. Hvad har du brug for? Få hjælp her, med et effektivt Web Content Management System, til hurtig opbygning og drift af en professionel hjemmeside.  

Et CMS er en software, som styrer indholdet på dit website — et såkaldt CMS-system (Content Management System). Et godt CMS er et professionelt værktøj målrettet virksomheder, som hurtigt og effektivt ønsker at opbygge, publicere og vedligeholde deres website.  

Du bestemmer selv, hvad du vil vise på websitet - og der er ingen begrænsninger! Tekst, billeder, lyd, video etc. kan nemt lægges op på dit website. Og vigtigst: Du behøver ikke være programmør eller have HTML-kendskab for at komme i gang. 

CMS system fra Media2

Vil du vide mere om Web Content Management Systemer fra Media2?


 

 

Webdesign & Layout inkl. mobildesign 

Få skabt en responsiv hjemmeside på professionelt CMS system. Det grundlæggende CMS tema og webdesign tilpasses af en professionel designer ud fra dine idéer og ønsker, og bør udarbejdes indenfor virksomhedens eksisterende designramme, ønsker og designstruktur. 

Her får du professionelt webdesign, på et brugervenligt Web CMS, med fokus på responsivt design, brugervenlighed samt optimering til søgemaskiner. Design og funktionalitet designes, så der skabes validerede HTML5 & CSS resultater. 

Media2 er i dag i stand til at levere en af markedets optimale mobile løsninger. Ved hjælp af de nye standarder og muligheder er det muligt at skabe indhold én gang, men præsentere det på forskellige mobile devices også. De mobile brugere skal tages alvorligt - og det gør vi. 

Dansk Webdesign

 

Responsivt design til både PC og mobil

Ét webdesign til alle devices om det er smartphone, tablet, PDA eller computer. Design af tema, widgets, forside og præsentations-skabeloner, så det fremstår ”rent” og nemt kan bruges til fremtidigt indhold. Skabelonerne er til brug ved præsentation overfor både web- og mobilbrugere. Skab indholdet 1 gang — for at få det vist til både dine normale besøgende, samt til dine mobile brugere unikt. Der optimeres både grafisk og tekstmæssigt, i forhold til alle brugere samt også søgemaskinernes oplevelse.

Få skabt et responsivt website

 
Call 2 Action - hjælp brugeren på vej

Det perfekte dokument giver brugeren mulighed for at komme videre på siden og lande i ”mål” via links. Om det så er via en købsknap, en ”læs mere” eller noget andet, så indeholder et godt dokument klare Call2action muligheder for brugeren. 

Den optimale brugeradfærd bør stemme overens, med de vigtigste områder for forretningen i ”den virkelige verden”. I designet er det vigtigt, der skabes relevante og klare muligheder for brugeren, i forhold til at komme videre i det relevante emne på hjemmesiden. 

Hjælp brugeren videre med god Call2Action

 

 

 

 Content skabelse & On-Page SEO optimering

Godt indhold har altid været en grundingrediens bag internettet og god SEO, og sådan er det fortsat. Det perfekte dokument har ”godt” indhold. Ikke for meget — ikke for lidt. 

Det perfekte dokument er skabt med udgangspunkt i emnet og i, hvad den besøgende har brug for at vide. Indholdet bør være unik, relevant information, baseret på brugerens søgen på emnet. 

I skabelsen af det gode indhold, tager vi On-Page SEO ”spillereglerne” med i overvejelserne, såsom keywords, titler, formuleringer og link etc. Der er mange spilleregler, som påvirker resultatet.

Vil du vide mere om optimering af hjemmesider fra Media2?


 

 
© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3