top

Media2 cms. PROFessionelt cms system
Cms systemer TIL websites OG WEBSHOPS

100% UKOMPLICERET - DANSK CONTENT MANAGEMENS SYSTEM FRA MEDIA2

Media2 WEB CMS

Media2 CMS - Content Management System er et professionelt værktøj til virksomheder, som hurtigt og effektivt ønsker at opbygge, publicere og vedligeholde deres website. Få hjælp her. 

Du bestemmer selv, hvad du vil vise på websitet - og der er ingen begrænsninger! Tekst, billeder, lyd, video etc. kan nemt lægges op på dit website. Og vigtigst: Du behøver ikke være programmør eller have HTML-kendskab for at komme i gang. Media2 CMS er målrettet erhvervslivet,

Det er vigtigt du sætter dig ind i de funktionaliteter og det resultat dit valg af CMS indebærer, så bed om en demo. Du vil herefter være ”begrænset” af de funktionaliteter og mulige visninger, der er med det respektive CMS. 

Alle CMS systemer har fordele og ulemper. 

Enkelt at opbygge og vedligeholde

Media2 CMS Content Management System indeholder mange standard-funktioner, der ofte er tillægsmoduler i andre Content Management Systemer, hvilket gør det til et af de mest anvendelige CMS systemer på markedet. Spørg efter en demonstration.

Fejlfrit, brugervenligt og lynhurtigt

Media2 CMS har særlig vægt på brugervenlighed og hastighed. Media2 CMS er optimeret til de seneste web-browsere og leverer et W3C valideret HTML5 og CSS3output. Dette sikrer dig, at din hjemmeside vises korrekt, uanset brugerens platform eller web-browser.

Lav din egen søgemaskine-optimering

Media2 Content Management System har indbygget mulighed for, at du selv kan vedligeholde din søgemaskine optimering. Tilpas unikke titler, unik URL samt meta-beskrivelse for hvert enkelt dokument. Hurtigt og enkelt, via det indbyggede søgemaskine modul.


 

 

 

Publicer responsivt indhold til alle platforme, uden anstrengelser!

Dine online kunder er overalt og forventer, at din website fungerer perfekt og vises korrekt uanset, browser og styresystem.

Med Media2 CMS udgives dit indhold automatisk til alle platforme samtidigt og du behøver kun at vedligeholde det et sted. 

Media2 CMS giver mulighed for ét webdesign, til alle devices, om det er smartphone, tablet, PDA eller computer. Design af tema, widgets, forside og præsentations-skabeloner, så det fremstår ”rent” og nemt kan bruges til fremtidigt indhold. 


 

 

Vi scorer på Googles PageSpeed og W3C

Hastighed og optimering af svartider på såvel CMS som indhold har fået stor betydning, ikke alene i forhold til websitets brugere, men også i forhold til Googles opfattelse af dit site og dermed din placering.

Dine svarhastigheder indgår som et element i Googles algoritmer, der udregner, hvordan websitet skal rangere på søgemaskinen. Mange overser imidlertid selve CMS systemet og dermed websitets faktiske hastighed


 

 

 

Mere om Media2 CMS eller måske et andet system?

 

Pris for Content Management System og online web CMS e-handelsløsning?

Det er meget svært at prissætte fast hvad implementering af et CMS koster. 

Eks.: Hvilket CMS? Hvem designer? Hvem skaber indhold? Skal det SEO-optimeres? Hvem vedligeholder?

Oplev CMS System mulighederne, få en online CMS System demonstration

Udfyld formularen nederst på siden, eller kontakt os nu på telefon 70 210 209

Så får du en online demo af vores Content Management System, så du kan se de mange muligheder og funktioner

Media2 CMS, WordPress eller andet Content Management System?

Var det Media2, WordPress eller et andet CMS du havde i tankerne. 

Ring nu på 70 210 209 og hør. Det er bare et spørgsmål, om hvilken "nørd" der skal trækkes op af "hatten".

Mere om Content Management Systemer leveret af Media2?

© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3