top
Print side E-mail side 

SENSOR HAR VALGT MEDIA2 TIL SEO, ADWORDS & CMS SYSTEM

Vi har nu været i forskellig dialog med mange forskellige leverandører – og har ud fra de oplevelser kunnet se, at Media2 med deres CMS og SEO produkter virkede til at være både gennemtænkte og håndterbare.

Historisk, da vi ikke følte vores hjemmesider helt levede op til vores forventninger, valgte vi at gå ud i byen og tale med nogle eksperter. Bland disse såkaldte eksperter fandt vi Media2. 

Og ud fra ”høstakken” af muligheder, valgte vi at starte et, til at begynde med, begrænset samarbejde op. Ganske hurtigt fik Media2 gennem vores samarbejde belyst, at de var opgaven voksen, hvilket har resulteret i en væsentlig udvidelse i vores engagement hos hinanden. 

Vi bruger nu en del ressourcer, på samarbejdet. Men, så længe det kan betale sig, og det kan det i tilfældet med Media2. 

Resultaterne har både været mål og mærkbare.  

De har nu leveret websites, og leverer stadig både SEO optimering og søgemaskine markting services til os på et fast plan.Resultaterne er upåklagelige. Vi skulle havet bedt dem hjælpe for længe siden.  

Det er derfor let for os, til enhver tid at anbefale Media2, med både deres CMS og deres søgemaskine optimering. Det er et professionelt firma med relevante og solide CMS & SEO ydelser.

Sensor består af 3 forretningssegmenter.  

Sensor ECS A/S
Hos Sensor ECS fokuserer vi vores ressourcer på det nordiske OEM-markedet. Vi arbejder med salg og markedsføring af indlejrede PC-produkter, industrielle computere og skærme.  

Alle medarbejdere har lang erfaring fra dette marked, og vi er specialiseret på kundetilpassede produkter og løsninger baseret på vores kunders behov. Leverandørerne vi repræsenterer, er veletablerede på det europæiske integrerede marked og er nøje udvalgt til at opfylde vores kunders høje forventninger til.

Sensor Media A/S
Hos Sensor Media er vi specialister i tidens mest innovative butiksløsninger til detailhandlen og servicebranchen. Det kan lade sig gøre fordi alle vores produkter er bygget til at kunne anvendes i selv de mest travle butikker. 

Vores udbud er stort og byder på mulighed for at kunden kan bestemme udseendet på produktet med farver og logo. Vi har et bredt varieret farvevalg som der kan vælges i mellem til modellerne. Alle vores butiksterminaler, printere og displays er fremstillet specielt til at give kunden den bedste oplevelse. Der er ikke gået på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Kun det bedste er godt nok.

Sensor Medical A/S:
Specialister i Sundheds IT med løsninger til hospitaletHos Sensor Medical er vi specialister i innovative IT hardware løsninger til sundhedssektoren. Vi har stor erfaring i at løse opgaver på hospitalets forskellige afdelinger. Alle vores produkter er fremstillet specielt til at løse opgaver på hospitaler. Personalet i Sensor Medical, er uddannet til at imødese de krav der stilles for at sikkerheden for personale og patienter er i top 

SENSOR A/S
Priorparken 355
DK-2605 Brøndby
Michael Niebling Llobet - Partner

www.sensorecs.dk - Salg og markedsføring af indlejrede PC-produkter, industrielle computere og skærme. 
www.sensormedia.dk - Specialister i tidens mest innovative butiksløsninger til detailhandlen og servicebranchen. 
www.sensormedical.dk - Specialister i Sundheds IT med løsninger til hospitalet

© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3