top
Print side E-mail side 

2ways IT valgte Media2 som leverandør af CMS, SEO & SEM

Hos 2ways IT sender vi bare en mail til Media2 og BANG, så kører indholdet på CMS, SEO og de sociale medier. Kommunikationen og engagementet var afgørende, da 2ways IT valgte Media2 som samarbejdspartner inden for CMS og content marketing.

2Ways IT fik CMS, SEO og SEM

Da direktør Robert Buch startede 2ways IT i 2004, valgte han Media2 som leverandør af CMS, og det har han glædet sig over lige siden: "Det, der betyder mest for os i det daglige er kemien og kommunikationen. Vi skal bare støbe kuglerne og skyde dem over til Media2 - 5 minutter efter er det hele lagt ud over web og de sociale medier. Når vi har sluppet noget, skal vi ikke bruge tid på at følge op og gå og vente på resultaterne. Vi sparer masser af tid, som vi i stedet kan bruge på vores kerneopgaver. De kender os til bunds - og vi er super tilfredse med resultaterne". 

Top kompetent rådgivning
Robert Buch lægger også vægt på, at Media2 har den rette størrelse og de rette kompetencer: "Hos de store bureauer føles det ofte som om, man bare er et kundenummer. Media2 er derimod i øjenhøjde. Deres folk er top kompetente og engagerede, og de har sat sig 100% ind i vores forretning. Derfor lytter vi meget til dem, og når de siger, at det her er det rigtige for jer, så kan vi stole på, at det holder hele vejen. Samarbejdet udvikler sig hele tiden, og da vi fx startede op på de sociale medier, kunne vi hurtigt måle resultaterne og optimere indsatsen. Og glæde os over en masse likes.

"Sikkert og effektivt CMS"
I dag stilles der enormt store krav til CMS'et, der skal være bygget til at håndtere både smartphones og tablets samt mange forskellige styresystemer og platforme. Media2's CMS er altid opdateret, så det lever op til vores forventninger. Og det spiller rigtig godt sammen med vores content marketing aktiviteter. Da Media2 redesignede vores hjemmeside for nylig, fik vi da også fuldt udbytte af deres viden om eyetracking, on site SEO, SEM osv. Vi får budskaberne ud til vores målgruppe på den helt rette måde.

2ways IT er et uafhængigt, veletableret og 100 % danskejet videns- og IT-eksperthus, der går i dybden på mange områder indenfor IT-optimering og teknologi. Siden 2004, hvor Robert Buch stiftede virksomheden, har 2ways IT hjulpet den private og den offentlige sektor med at skabe bæredygtige, skræddersyede IT-løsninger.  

Navnet udtrykker grundidéen

Dialog er et nøgleord for 2ways IT. De har nogle gode bud på kvalitetsløsninger, og fortæller også gerne om dem, men lytter hellere til dine behov. Det er derfor, de hedder 2ways IT. De tror på tovejskommunikation som vejen til svarene på de spørgsmål, dine IT-behov rejser – og som vejen til tillid, langvarig relation og værdiskabende rådgivning. 

2ways IT er en hurtig, effektiv og professionel organisation med medarbejderne, der tager ansvar og handler når du har brug for det. Omhyggelig service og hurtig tilbagemelding er en del af leveringen, uanset om du bestiller en enkelt mus, eller ønsker rådgivning om en stor, kompleks IT-løsning.

2ways IT
Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde

Robert Buch - Direktør

www.2waysit.dk

© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3