top
Print side E-mail side 

Hotel Tante VALGTe MEDIA2 som leverandør af webdesign og cms system

Som ejer af et nystartet hotel havde jeg brug for en flot designet og brugervenlig hjemmeside med onlinebooking. Jeg valgte at købe CMS og indgå samarbejde med Media2 på opfordring fra en bekendt.

Media2 har leveret Webdesign & CMS til Hotel Tante

Fra starten af har samarbejdet og supporten fra Media2 været helt i top. Jeg fik, som aftalt, et flot designoplæg udarbejdet, og efter et par små justeringer kunne jeg godkende designet. Herefter gik det stærkt, og jeg var i gang hurtigere, end jeg kunne drømme om!  Jeg fik en grundig gennemgang af det brugervenlige CMS, som selv en mand fra servicebranchen kunne forstå, og jeg lærte hurtigt at oprette og redigere nye dokumenter, tekst, billeder og så videre.   

For os har valget af Media2 CMS været et klogt valg, når vi ser på både kvaliteten, prisen og brugeroplevelsen. Vi er utroligt glade og stolte af vores nye hjemmeside, og den bliver brugt flittigt af vore kunder - ikke mindst på den mobile side.    

Efter at have brugt hotelhjemmesiden i omkring seks måneder, besluttede vi at lave en udgave på engelsk, da et par af vores større erhvervskunder efterspurgte det. Dette blev udført meget hurtigt af Media2 og vores .com-side var live. Efterfølgende har vi været meget tilfredse med vores dialog, samarbejdet og supporten fra Media2, som vi kun kan give de allerbedste anbefalinger.

HOTEL TANTE

Hotel Tante er åbnet i sommeren 2013 og er beliggende i centrum af Lemvig på torvet ved den gamle kirke. Hotellet er et helt nyt trestjernet byhotel, der har flotte lyse værelser og suiter i skandinavisk design, med lækre Auping-senge og 42 tommer fladskærme. 

Udsigten fra samtlige værelser er mod bytorvet og kirken. Der ligger en dejlig café (Café Tante), som hører til hotellet, hvor morgenmaden serveres. Der ligger også en separat bar. Hotellet Tante i Lemvig tilbyder unikke luksusdobbeltværelser med morgenmad og WIFI fra 695.- DKK.  

Med venlig hilsen  

Hotel Tante

Karsten Sig - ejer

www.hotel-tante.dk 

www.hotel-tante.com  

© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3