top
Print side E-mail side 

Elevportalen HAR VALGT MEDIA2 TIL webdesign, SEO & CMS SYSTEM

Elevportalen.dk startede i 2003 og er i dag Danmarks førende online formidler af elevstillinger i Danmark. Vores forretning er koncentreret online og er derfor 100% afhængig af en fleksibel og brugervenlig back-end.

WEBDESIGN, SEO & CMS SYSTEM

Vi har siden starten samarbejdet med Media2 og har igennem alle årene oplevet dem som en bidragende og innovativ samarbejdspartner, der ikke er bange for at udfordre os på vores holdninger og online strategi.

Det har betydet, at vi ikke bare har fået leveret de bestilte ydelser, men også er blevet 'tvunget' til at re-tænke vores idéer og ønskede løsninger, så resultatet i nogle tilfælde er blevet et andet end udgangspunktet.

Vores samarbejde var i starten koncentreret på Media2's CMS-system og design af vores hjemmeside.

De seneste år har vi endvidere benyttet Media2's kompetencer i forhold til søgemaskineoptimering.

På elevportalen.dk formidler vi nye elestillinger hver dag og det er derfor vigtigt at nyheds-elementerne kommer helt frem på bl.a. google. Vi lever af at skabe resultater for vores kunder og som ansøgningsgenererende medie er det yderst vigtigt, at det er den helt rigtige trafik vi har på sitet.

Kunsten at genere trafik, er i sig selv ikke den store udfordring, men for at kunne tiltrække relevante kandidater til sitet, har vi fokuseret meget på kvalitetssikret trafik. Media2 har i den forbindelse været en uvurderlig rådgiver og lærings-partner i forhold til forståelsen og brugen af SEO, kombineret med de muligheder der er for dette i Media2 CMS.Media2's kompetencer spænder bredt og deres force er bl.a. forståelse, indlevelse og det at udfordre kundens ønskedes løsninger.

Jeg vil til en hver tid anbefale Media2 som samarbejdspartner og vil tilskrive dem en stor andel i den udvikling og vækst vi har gennemgået siden 2003.

elevportalen.dk - den hurtigste vej til din fremtidige elevplads! 

elevportalen.dk formidler elevkampagner for størstedelen af landets elevsøgende virksomheder og repræsenterer store såvel som små virksomheder indenfor den offentlige og private sektor.

Vi er leverandører af fremtidens elever og er specialiserede inden for tiltrækning af Generation YZ. elevportalen.dk har siden 2003 formidlet mere end 50.000 elevstillinger og er i dag Danmarks største formidler af elevstillinger i Danmark.

www.elevportalen.dk - nye elevpladser og praktikpladser - hver dag!

© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3