top
Print side E-mail side 

Woolwear har valgt Media2 til SEO, Adwords & CMS

WOOLWEAR valgte Media2 til levering af eCommerce i 4 lande

eCommerce i 4 lande

Vi valgte at arbejde sammen med Media2, på grund af tidligere erfaringer med deres CMS. Hos min tidligere arbejdsgiver, hvor vi fik leveret flot & vel designet corporate hjemmeside. Og samarbejdet med Media2 gik rigtig godt & problemfrit. Der blev lyttet til vores ønsker og krav, samt givet rigtig gode råd, som jeg set i bakspejlet. Burde have givet mere opmærksomhed.

Media2 kender markedet indenfor CMS & SEO. Og jeg var ikke det mindste i tvivl, da jeg valgte dem til at levere webshops i henholdsvis Danmark, Tyskland, Sverige & UK. Vi lyttede til Media2`s ekspertise indenfor CMS, design, indhold, søgemaskineoptimering & i det hele taget, at gøre det rigtig fra bunden.Vi fik samtidig en masse, rigtig god erfaring med Google & diverse værktøjer til hjælp i dagligdagen, som Analytics & Google Webmastertool. Alt dette er vigtige faktorer, som i dag gør vores arbejde meget lettere. Og eksempelvis, billigere Adwords kampagner. Jeg kan oplyse, at vores nethandel er meget succesfuld & dette er dedikeret 100% til Media2.

Deres nye HTML-5 CMS er nok det mest søgemaskine venlige system på markedet. Og det har en lækker & nem brugerflade. Samtidig forstår de hos Media2, at oversætte alle disse avancerede & nørdede ting til ren dansk. Og tale, så alle kan forstå det.     

Vi er utrolig glade for den totale løsning & kan kun give Media2 de allerbedste anbefalinger. De har nok det bedste CMS på markedet, hvis vi snakker standard løsninger. Det virker super til at sikre gode ranking pladser på søgemaskinerne. Og CMS`et er grundig gennemtestet pga. de mange produktioner. 

WOOLWEAR I/S

Woolwear I/S er et dansk firma, med special I onlinesalg af Norske & Islandske sweaters af 100% ren ny uld. Vi fører flere forskellige strik mærker, som NORWOOL & norske Gjestal. Alle vore produkter er lavet af ren ny uld. Og vi har nok et af Danmarks største udvalg af Norsk & Islandsk strik.

Vi har alle tænkelige modeller i striktrøjer, som cardigans, windstoppere, sweaters & rullkrave trøjer.Samt flot tilbehør, som strikhuer, vanter, tørklæder & norske uld plaider. Vores danske netshop hedder sweatershop.dk & blev launched i efteråret 2010. Senere blev der bygget et tysk & svensk site, også med detailsalg af Norsk strik & Islænder sweaters. Alle uld produkterne er af højeste kvalitet & vi tilbyder vore kunder gratis fragt i alle landene.   

WOOLWEAR I/S
Frederiksgade 35, 2 tv.
7620 Lemvig
Bo Aagaard M.

www.sweatershop.dk - Dansk onlinesalg af Norsk strik & Islandsk sweater

www.norweger-woll-pullover.de - Tysk onlinesalg af Norsk strik & Islandsk sweater

www.stickad-tröja.se - Svensk onlinesalg af Norsk strik & Islandsk sweater

www.wool-wear.com - Engelsksproget onlinesalg af Norsk strik & Islandsk sweater

www.wool-wear.uk  - Britisk onlinesalg af Norsk strik & Islandsk sweater

 

 

© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3