top
Print side E-mail side 

BILLEDMAGEREN HAR VALGT MEDIA2 SOM WEBDESIGN OG CMS SYSTEM LEVERANDØR

Branding er summen af alle dine valg. God branding afhænger af om du træffer de rigtige valg. Jeg har truffet et rigtigt valgt, da jeg valgte Media2 første gang, anden gang og nu for tredje gang.

Media2 hjalp Billedmageren med website og cms

Og hvorfor er det rigtige valg? Fordi pris/ydelsesforholdet er det bedste på markedet.Fordi det er så let og umiddelbart tilgængeligt at jeg som enmandsvirksomhed uden ekspertviden kan skabe og vedligeholde indhold uden at skulle hente hjælp ude fra. Fordi det er så avanceret, at stort set alt jeg kan tænke, kan lade sig gøre. Fordi det udadtil fremstår gennemført og derfor understreger hele mit branding-koncept som high end-virksomhed.

I disse krisetider ser man ofte at de forkerte valg bliver truffet af økonomiske årsager. Kortsigtede løsninger, der ender med at blive den dyreste. Men engang imellem er du som virksomhedsejer nødt til at have en længere horisont og investere i den gode løsning.

Sådan var det første jeg startede virksomhed i slutningen af 80'erne, hvor vi brugte penge (vi faktisk ikke havde) på at få designet det, der i dag hedder 'corporate identity' med logo og design manual. Men de penge var givet godt ud, for designet holdt i mere end tyve år, og var medvirkende til at skabe det stærkeste brand i den pågældende branche.

Da jeg i 2005 skulle starte en ny virksomhed som fotograf fra bunden, valgte jeg også at investere i den rigtige løsning til min nye virksomheds webplatform. Jeg sonderede området grundigt — og havde - heldigvis i kraft af mit tidligere virke — tilstrækkelig meget indsigt til at undgå de værste faldgruber. Og guderne skal vide at det var (og er) en branche med mange cowboyder.

I en tid hvor man levede af at genopfinde hjulet på internettet, sælge varm luft på dåse og overtaksere kunder, fandt jeg i Media2 et gennemtestet system, hvor det hele allerede var opfundet og ikke mindst fungerer.

Hvorfor var det så let at finde frem til Media i det også dengang brogede marked? Ganske enkelt, et hurtigt kig på listen af referencer viste dengang (og ikke mindre i dag) , at mange store virksomheder — ikke mindst virksomheder inden for IT-branchen - har valgt en løsning fra Media 2, og det var noget som talte for troværdighed og stabiliteten i systemet.

Måske var det lidt dyrere end andre løsninger ved et første et blik, men når man begyndte at sammenligne hvilke muligheder systemet rummer fra fødslen, var prisen bestemt ikke afskrækkende. Det kunne det godt være, at man kan få et billigere system andetsteds, men man ville i løbet af meget kort tid skulle investere igen og igen for bare at få nogle af de faciliteter, der er standard i Media2.

Et vægtigt parameter er således for mig, at systemet stort set er komplet fra starten. Der er ingen begrænsninger i antal sider eller noget som helst andet — alle de udvidelser/moduler, som du har brug for og som du betaler ekstra for hos andre er der allerede. Og jeg taler her ikke om 'nice to have' features, men 'need to have' — i hvert fald hvis dit website skal være dynamisk og til stadighed interessant. Med andre ord så kender du den samlede udgift fra 'day one'. Ikke noget med talløse ekstra moduler mod merpris, løbende afgifter, eller ubetalbare specialprogrammeringer.

Et andet væsentligt - meget væsentligt - forhold er, at Media2-systemet er ekstremt brugervenligt. Jeg har personligt ingen programmeringserfaring og kan bestemt ikke forstå html eller andre kryptiske sprog. Systemet er nemt og logisk opbygget og — som jeg plejer at sige — hvis du kan skrive i Word, kan du lige så let arbejde med Media2. Det er intuitivt at anvende — også selv om du ikke har forhåndserfaring — og du kan efterhånden som du lærer de mange muligheder at kende, opbygge ganske store sites uden at det bryder sammen under vægten.

Et stærkt argument for Media 2 dets fleksibilitet. Der er faktisk ikke ret meget, der ikke kan lade sig gøre rent designmæssigt, når blot man overholder nogle få grundlæggende standarder.

Hvis du stadig er i tvivl, så er Media2's søgemaskinevenlighed måske den altafgørende faktor. For hvis du gerne vil 'brande' dig, nytter det ikke at have verdens bedste brand, hvis ingen finder dig. Du kan i Media 2 selv gøre utrolig meget for at forbedre din placering på Google uden at skulle betale såkaldt eksperter for at lave optimering af dit website.

Og er der da slet ingen kritikpunkter? Måske kun en bøn fra en fotograf om at systemets filhåndteringssystem får et facelift. Nok ikke det store problem for mange, men som fotograf med mange billeder på sitet, kunne man godt ønske sig et andet interface. 

Men de øvrige 99% af systemet fungerer bare.

billedmageren grøn & grønborg fotografi
Frederiks Allé 116
8000 Aarhus C
Tel. +45 86 13 60 33
Mobil +45 23 44 87 75
www.billedmageren.dk

© 2021 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3