top
Print side E-mail side 

Fire på stribe...

Proguard valgte Media2 til levering af hjemmeside baseret på Media2 CMS


 
eCommerce i 4 lande

 

Der var ingen tvivl om at Media2 skulle lave firmaets hjemmeside, da jeg 1. januar 2016 startede egen virksomhed, idet jeg i andre sammenhænge tidligere har fået lavet 3 suveræne hjemmesider hos Media2 – og dermed har fulgt deres udvikling gennem mere end 10 år, frem mod det nyeste HTML-5 CMS system, som også bare spiller på alle parametre. 

Dette sammen med et lækkert design på hjemmesiden har givet os et rigtigt godt ansigt udadtil på nettet – som i den grad genererer de livsvigtige kontakter mellem potentielle kunder og virksomheden, som er alfa omega når man er en handelsvirksomhed. Resultaterne er både mærkbare og målbare. 

Ud over de tekniske kompetencer har Media2, en helt unik måde at formidle de komplicerede processer omkring opbygningen af hjemmesider i et sprog hvor alle kan være med – en skovl er en skovl, og dette gør at der spares rigtig mange bekymringer, ressourcer og i sidste ende penge i hele udviklingsfasen. 

Vi har ligeledes valgt at lade Media2 styre vores CEO og Adwords aktiviteter, i en fast aftale, hvor vi kender økonomien og altid er sikre på at vi optræder optimalt på nettet. Du kan roligt lade Media2 lave din næste hjemmeside.

ProGuard ApS

Sven Erik Christensen - Adm. Direktør

Proguard APS leverer DEPOTRUM, LAGERINDRETNING OG MASKINAFSKÆRMNING til private, erhverv og boligforeninger.

ProGuard passer på de ting der betyder noget for dig. Hvad enten der er tale om sikring af opbevaret gods og værdigenstande, den personlige sikkerhed i dit hjem eller en sikring af dine medarbejders ve og vel på jobbet, har ProGuard nogle af markedets mest interessante løsninger indenfor:

  • Depotrum/ Pulterrum
  • Lageropdeling og indretning
  • Sikring af lagerreoler
  • Sikkerhedsdøre til virksomheder og private hjem
  • Stål, branddøre og porte
  • Maskinafskærmning
  • Afskærmning generelt 

www.proguard.dk


 
© 2022 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3