top
E-mail side 

REFERENCER

Et par kunder som har fået hjælp, enten med webdesign, Media2 CMS - fået SEO eller SEM optimering eller lignende webydelse.
Har du i forbindelse med overvejelse af samarbejde med Media2 brug for at tale med en reference fra din branche, eller lignende situation, kan det sikkert sagtens arrangeres. Vi skriver ikke længere vores fulde kundeliste online. 

PROGUARD HAR VALGT MEDIA2 TIL SEO, ADWORDS & CMS

FIRE PÅ STRIBE .... Proguard valgte Media2 til levering af hjemmeside baseret på Media2 CMS

Vi har ligeledes valgt at lade Media2 styre vores CEO og Adwords aktiviteter, i en fast aftale, hvor vi kender økonomien og altid er sikre på at vi optræder optimalt på nettet.

e-handel i 4 lande
WOOLWEAR HAR VALGT MEDIA2 TIL SEO, ADWORDS & CMS

Vi valgte at arbejde sammen med Media2, på grund af tidligere erfaringer med deres CMS. Hos min tidligere arbejdsgiver, hvor vi fik leveret flot & vel designet corporate hjemmeside.

e-handel i 4 lande
SENSOR HAR VALGT MEDIA2 TIL SEO, ADWORDS & CMS SYSTEM

Vi har nu været i forskellig dialog med mange forskellige leverandører – og har ud fra de oplevelser kunnet se, at Media2 med deres CMS og SEO produkter virkede til at være både gennemtænkte og håndterbare.

Sensor er Media2 kunde
TRAVEL4COMPANIES HAR VALGT MEDIA2 TIL SEO & ADWORDS.

Travel4Companies har valgt Media2 til SEO & Adwords.T4C har igennem mange år været i forskellig dialog med forskellige SEO og hjemmeside leverandører – og har ud fra tidligere oplevelser kunnet se, at Media2 og deres SEO produkter virkede til at være både gennemtænkte og håndterbare

Travel4Companies valgte Media2 til Adwords og SEO
ELEVPORTALEN HAR VALGT MEDIA2 TIL WEBDESIGN, SEO & CMS SYSTEM

Elevportalen.dk startede i 2003 og er i dag Danmarks førende online formidler af elevstillinger i Danmark. Vores forretning er koncentreret online og er derfor 100% afhængig af en fleksibel og brugervenlig back-end.

Vil til en hver tid anbefale Media2 som samarbejdspartner
2WAYS IT VALGTE MEDIA2 SOM LEVERANDØR AF CMS, SEO & SEM

Hos 2ways IT sender vi bare en mail til Media2 og BANG, så kører indholdet på CMS, SEO og de sociale medier. Kommunikationen og engagementet var afgørende, da 2ways IT valgte Media2 som samarbejdspartner inden for CMS og content marketing.

HOTEL TANTE VALGTE MEDIA2 SOM LEVERANDØR AF WEBDESIGN OG CMS SYSTEM

Som ejer af et nystartet hotel havde jeg brug for en flot designet og brugervenlig hjemmeside med onlinebooking. Jeg valgte at købe CMS og indgå samarbejde med Media2 på opfordring fra en bekendt.

Hotel Tante fik CMS & Webdesign
BILLEDMAGEREN HAR VALGT MEDIA2 SOM WEBDESIGN OG CMS SYSTEM LEVERANDØR

Branding er summen af alle dine valg. God branding afhænger af om du træffer de rigtige valg. 

Jeg har truffet et rigtigt valgt, da jeg valgte Media2 første gang, anden gang og nu for tredje gang.

BILLEDMAGEREN FIK MEDIA2 CMS

 
© 2023 Media2 Online.
SEO, SEM, CMS og webdesign.
HTML5 / CSS3